making-coaching-IMG_6508

Opleidingen en cursussen

Om de beste ondersteuning te kunnen bieden volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Op dit moment ben ik bezig met een training NLP en een cursus over de invloed van voeding bij stressklachten. Hier volgt later meer informatie over.

making-coaching-IMG_6508

Opleidingen en cursussen

Om de beste ondersteuning te kunnen bieden volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Op dit moment ben ik bezig met een training NLP en een cursus over de invloed van voeding bij stressklachten. Hier volgt later meer informatie over.

Opleidingen & Cursussen

Mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

Om de beste ondersteuning te kunnen bieden volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Op dit moment ben ik bezig met een training NLP en een cursus over de invloed van voeding bij stressklachten. Hier volgt later meer informatie over.

HBO Mondzorgkunde, Hoge school Arnhem en Nijmegen.
HBO-conform geaccrediteerd, Beroepsopleiding Leefstijlcoach bij Zonneveld

Informatie

Wil je meer weten?